torek, 11. avgust 2009

SEMINAR



VABILO!

22. in 23. avgusta bo v Vuzenici v prostorih MKC Vuzenica potekal brezplačni seminar Emotional freedom techniques (Meridian tapping therapy), ki bo vsebinsko v večjem delu namenjen uporabi tehnike pri otrocih in Medvedku Zdravku. Predavali bosta Sabina Šilc univ.dipl.psihologinja, družinska terapevtka ter Helena Germavc, diplomirana fizioterapevtka. V primeru, da bo udeležencev seminarja več kot jih lahko prostor MKC sprejme bo lokacija spremenjena. Vsi boste o tem tudi obveščeni. V vsakem primeru pa bo v kraju Vuzenica.
Seminar je namenjen učiteljem, staršem, zdravstvenim delavcem, zobozdravnikom, trenerjem, pedagogom in tudi posameznikom, ki želijo uporabiti tehnike za sebe.
Snov se nadgrajuje, zato je smiselno, da ste prisotni na sveh treh sklopih ni pa obvezno. Po elektronski pošti bomo posredovali literaturo. Priporočamo, da si preberete brezplačen priročnik o tehniki EFT, ki je tudi preveden v slovenski jezik, na predavateljični strani (www.sabinasilc.com) , kjer si lahko preberete tudi vsrto člankov različnih tem, ki jih je napisala gospa Sabina. Sabina Šilc je univerzitetna diplomirana psihologinja in družinska terapevtka, ki je ena prvih v Sloveniji, ki je tehniko pripeljala v Slovenijo in z njo nekaj vrhunskih terapevtov in predavateljev cenjenih v svetu.
Letos maja je Sabina Šilc k nam povabila Tilla Schillinga, ki je ustanovitelj in začetnik Tappy Beara (www.tappybear.com) , ki nam pri projektu prostovoljcev Medvedka Zdravka stoji ob strani in nas podpira prav tako Helena Summer Medena (www.livdelicious.com), ki je letos bila že drugo leto v Sloveniji.
V dveh dneh se bo zvrstilo več različnih tem. Snov se nadgrajuje, zato je smiselno, da ste prisotni v vseh treh sklopih. Posredovali vam bomo literaturo po elektronski pošti.
Predavanja so brezplačana, ker želimo čimbolj promovirati samo tehniko in delo z otroki. S tem, ko delamo in poslušamo seminar namenjen otrokom in Medvedku Zdravku in tehniko uporabljamo pri delu z otroci delamo tudi na sebi. Vse skupaj postane manj stresno, lažje nam je.
Seminar je brezplačen, s seboj si prinesite nekaj vode (zelo pomembno, da smo med delom hidrirani), nekaj za pisati.
Vmes sta dve uri odmora, da boste lahko odšli na kosilo.

PROGRAM:

SOBOTA 22. avgusta- 10:00- 13:00 Osnove tehnik EFT- MMT
15:00- 18:00 Osnove dela z otrokom starši,učitelji, šport, bolan otrok

20:00 Sestanek prostovljcev Medvedka Zdravka (organizacija, delo,..)

NEDELJA 23.avgust- 9:00- 12:00 Notranji otrok,
Medvedek Zdravko

Zaradi omejenega števila sedežev je zaželjeno, da se prijavite čimprej. Prijavite se lahko na email naslov helenagermavc@gmail.com ali na telefonsko številko 040-472-264 Helena) .
Za kakršnekoli informacije v zvezi s potekom seminarja, samih vsebin, tehnik, kje se MKC nahaja, kako do tja, kje se lahko kosi v Vuzenici in okolici in podobno lahko prav tako kontaktirate Heleno Germavc na email naslov helenagermavc@gmail.com

POSEBNO OBVESTILO ŠE ZA TISTE, KI SE SEMINARJA UDELEŽUJETE KOT PROSTOVOLJCI MEDVEDEK ZDRAVKO IN PRIHAJATE OD DALEČ!
Na voljo so brezplačna ležišča v okolic Vuzenice- Sv. Primož na Pohorju- s seboj prinesite spalne vreče, za hrano se dogovorimo o prispevku ali pa s seboj prinesite nekaj denarja in bomo kosili med odmori v Vuzenici v restavraciji.

Veselimo se srečanja z vami in vas v pričakovanju lepo pozdravljamo!

Organizatorji:
Sabina Šilc, univezitetna diplomirana psihologinja, družinska terapevtka
Helena Germavc, diplomirana fizioterapevtka
Skupina prostovoljcev

Ni komentarjev: